Lunch med Hilda

Jag har precis kommit tillbaka till hemmet efter en utsökt skaldjurslunch med Hilda. Vi pratade om många saker men främst om våra lika tankar kring kroppsidealen. Jag ber om ursäkt för att jag tidigare kanske utryckt mig som en anoreker, vilket jag inte är. Utan endast liten nätt persson som brukar hålla sig borta från sötsakerna.
  Men åter till ämnet! Lunchen var väldigt intressant och god faktiskt, som Hilda sa inneåller skaldjur inte särskilt mycket kalorier och det var banne mig gott!! För 495 kronor var det värt det och rekomenderar starkt ett besök där, men kanske inte varje dag, min plånbok klarar i alla fall inte av det :(

Intressant att stället varit igång under så många år.





Funderar en hel del och för stunden på bröllopet mellan Daniel och Viktoria.. Jag tycker att det är absurt, helt och hållet galet! Kronprinsessan Viktoria har alltid brytt sig om barn som inte har det så bra i världen och nu ska hon gifta sig och ha ett bröllop som kommer gå på 30 000 000 kronor. Visst verkar det hmm idiotiskt. Förstå hur mycket det skulle hjälpa, om inte alla världens fattiga barn, men en del!
Jag själv har inte direkt ett dåligt liv men det betyder inte att jag lever i lyx och överflöd.. Fy fan säger jag!

Hej så länge!


Kommentarer
Postat av: Rebecka

fin blogg:)

2009-10-15 @ 12:54:32
URL: http://rebeckkasliv.blogg.se/
Postat av: Mallamousan

Ja de är allt konstigt det där!



Ha en bra dag!!



http://mallamousan.blogg.se

http://mallamousan.blogg.se

http://mallamousan.blogg.se

2009-10-15 @ 13:19:37
URL: http://mallamousan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0